75 years of activity

INA sponzor zajedničkog koncerta profesionalnih ansambala Mađarske i Hrvatske

INA-Industrija nafte, d.d., jedan je od sponzora zajedničkog koncerta Ansambla LADO i Mađarskog državnog narodnog ansambla MANE koji će se održati 29. svibnja u Lisinskom.

Najveća nacionalna naftna kompanija u Hrvatskoj dugi je niz godina uključena u različite aktivnosti koje doprinose razvitku društva u cjelini uključujući i različite kulturne projekte, ustanove i institucije te je prepoznala važnost kulturnog povezivanja Hrvatske i Mađarske kao i očuvanje nematerijalne baštine koju LADO desetljećima predstavlja na domaćim i inozemnim pozornicama.

.

O INA Grupi

INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA, d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska. INA Grupa broji gotovo 11 000 zaposlenih. U području istraživanja i proizvodnje nafte i plina, INA danas posluje, osim u Hrvatskoj, u Angoli i Egiptu.

INA je dioničko društvo čiji su najveći dioničari naftna kompanija MOL i Republika Hrvatska, a manji dio dionica nalazi se u vlasništvu privatnih i institucionalnih investitora. Od 1. prosinca 2006. godine Inine su dionice izlistane na Zagrebačkoj burzi.

Prerada nafte odvija se u Ininim rafinerijama nafte u Rijeci i Sisku, dok se regionalna maloprodajna mreža sastoji od 495 benzinskih postaja u Hrvatskoj i u susjednim zemljama.

Nastojeći energiju učiniti dostupnom, INA želi biti pokretač društvenog i gospodarskog razvoja, vodeći brigu o ljudima i okolišu, njegujući odgovorno poslovanje i lokalna partnerstva.

.

.

Povezani linkovi:

Najavljena suradnja ansambala MÁNE i LADO u Lisinskom

MÁNE i LADO u Lisinskom

Trg Republike Hrvatske 6a, 10000 Zagreb, Croatia

OIB: 28251263363

MB: 3213862

Tel: +385 1 4828 472, 4828 473; Fax: +385 1 48 28 474

E-mail: lado@lado.hr

IBAN: HR6123600001101270924, Zagrebačka banka


Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." - Zvonimir Ljevaković