Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
75 godina djelovanja

LADO HOP TO THE TOP

Plesne radionice LADO Hop to the Top namijenjene su kako profesionalnim plesačima u svrhu poboljšanja njihovih kondicijskih sposobnosti, tako i amaterskim plesačima i općoj rekreativnoj populaciji u svrhu očuvanja i poboljšanja zdravlja.

Program se sastoji od narodnih plesnih koraka metodički razrađenih i uobličenih u plesne obrasce i koreografije uz posebno napravljenu glazbenu pratnju.

Plesne radionice LADO Hop to the Top zamišljene su kao plesni susreti populacije koja prepoznaje, voli i njeguje tradicionalnu baštinu bez obzira na plesno predznanje.

Svi oni koji nikada nisu imali priliku zaplesati narodne plesove, a željeli su, sada to mogu učiniti uz Ladove profesionalne plesače. Rekreativni program se utorkom i četvrtkom izvodi u dvorani Ansambla LADO. Prijaviti se može u svakom trenutku, a više informacija o programu mogu se dobiti pozivom na +385 1 4828 472 ili e-mailom na info@lado.hr

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković