Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
74 godine djelovanja

Zagreb

Hrvatska gospodarska komora obilježava 170 godina neprekidnog rada i pomoći onima koji na što kvalitetniji način trebaju podršku za svoj poslovni put i razvoj. Uz tradiciju i kulturu, brend naše zemlje se gradi i kroz inovacije, poslovne uspjehe, ali i osobe koje inspiriraju svojim radom i poslovnom kreativnošću.

Ovi elementi već 170 godina okupljeni su i oko HGK, koja humanitarnim koncertom slavi okruglu obljetnicu svog rada. Tim povodom Komora je odlučila na jednom mjestu spojiti ono po čemu je specifična - tradiciju i suvremenost. Posebnost ovog humanitarnog koncerta je u tome što mu je svrha pomoći dvoje mladih ljudi na početku njihova samostalnog života. Koncert će uveličati Ansambla LADO, klape Kaše, Vander Winter i ostalih izvođača uz pratnju Tamburaškog orkestra HRT-a, pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda.

Ovo je prigoda kojom se ističe da budućnosti i inovacija nema bez novih generacija pa zato slavljenjem tradicije želimo pomoći onima kojima su okolnosti otežale iskorak u samostalan života, a koje društvu mogu vratiti svojim znanjem, učenjem, angažmanom i budućim poslovnim koncertima.

Koncert će se održati 08. svibnja 2022. u Velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog u 20 sati. Ulaznice za događaj kupite ovdje.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković