Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
74 godine djelovanja

Zagreb

ULAZNICE: bit.ly/LADOzaAZKZ-ulaznice

Humanitarni koncert Ansambla LADO „Iz Lada s ljubavlju“ za Autonomnu žensku kuću Zagreb održava se povodom obilježavanja Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama i obilježavanja 30. obljetnice osnivanja prvog Skloništa za žene koje su preživjele partnersko nasilje.

Programom “Iz Lada s ljubavlju” plesnim i vokalno-instrumentalnim brojevima umjetnici Ansambla LADO prikazat će dio bogate hrvatske glazbene i plesne tradicije. U želji da se prikupe sredstva za obnovu Savjetovališta za žene koje je oštećeno u potresu u ožujku ove godine, Ladovim umjetnicima će se na pozornici pridružiti i posebni gosti Nina Kraljić i Marko Tolja.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti online ili na prodajnim mjestima Entria. Poštujući epidemiološke preporuke, koncertu će moći prisustvovati ograničen broj publike.

Zbog humanitarnog karaktera koncerta, uz kupovinu ulaznica, za neprodajna mjesta u dvorani moguće je uplatiti i DONACIJU za rad Autonomne ženske kuće Zagreb. Navedena donacija ne omogućava ulaz na koncert već se njome pomaže sanacija Savjetovališta za žene koje je oštećeno u potresu.

Postoje i drugi načini na koji građani i tvrtke mogu pomoći radu Autonomne ženske kuće Zagreb. Donirati se može i direktnom uplatom na žiro račun Autonomne ženske kuće Zagreb: HR3023600001101968330 ili direktno putem interneta, a moguće se uključiti i u program mjesečnog prijateljstva i postati redoviti donator Autonomne ženske kuće Zagreb.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković