National Folk Dance Ensemble of Croatia
71 years of activity

LADO Electro zatvara program Međunarodne smotre folklora

LADO Electro zatvara program Međunarodne smotre folklora

Nakon povratničkog koncerta kojim je otvorio Ljeto u MSU kao i ovotjednih koncerata u Dalmaciji, LADO Electro u nedjelju ponovno nastupa za zagrebačku publiku. Koncertom, koji će se održati u nedjelju 19. srpnja u atriju Galerije Klovićevi dvori s početkom u 21 sat, zatvorit će se službeni program Međunarodne smotre folklora.

Hrvoje Crnić Boxer i Boris Harfman za DJ pultom će pratiti live izvedbu popularnih Ladarica, solista i glazbenika Ansambla LADO, jedinog profesionalnog folklornog ansambla u Hrvatskoj.

Kao uvertiru u ljetne koncerte, u lipnju je objavljen i novi, četvrti spot za pjesmu Dolinom se... (Song for Elizabeth) posvećenoj legendarnoj pjevačici međimurskih pjesama Elizabeti Toplek.

Boris Harfman i Hrvoje Crnić Boxer zajedno sa solistima Ansambla LADO spojit će elektroničku i tradicijsku glazbu i napraviti još jedan odličan tulum u gradu.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti putem sustava ulaznice.hr. Na dan koncerta, ulaznice će se moći kupiti od 20 sati na ulazu u Galeriju Klovićevi dvori.

Facebook Event

Partners

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković