National Folk Dance Ensemble of Croatia
72 years of activity

OBAVIJEST O RADU ANSAMBLA LADO

OBAVIJEST O RADU ANSAMBLA LADO

Poštovani,

prema preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske vezanih uz sprečavanje širenja koronavirusa COVID-19, od 17. ožujka prostorije Ansambla LADO zatvorene su za posjetitelje i korisnike te ansambl do daljnjega neće održavati javne koncerte i nastupe.

Ansambl LADO redovito prati preporuke mjerodavnih tijela prema kojima će postupati i u narednom periodu. Sve novosti objavljivat će na svojim službenim stranicama www.lado.hr.Svi upiti i zahtjevi mogu se uputiti ne e-mail adresu lado@lado.hr ili telefonski na broj 01/4828-472. Kontakti svih stručnih službi nalaze se na službenoj web stranici Ansambla LADO.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

.

Također valja napomenuti da se svi slučajevi zaraze u vašoj blizini moraju se prijaviti! Ukoliko se zaraza ili sumnja u zarazu dogodi Vama osobno, potrebno je nazvati:

  1. svog liječnika opće/obiteljske medicine
  2. Hrvatski zavod za javno zdravstvo na temu koronavirusa na telefone koji su dostupni za građane svaki radni dan od 8 do 22 sata te subotom i nedjeljom od 8 do 14 sati: 091 468 30 32, 099 468 30 01 Više Za sva dodatna pitanja možete nazvati i na broj 113 Više Više
  3. Ako ste zaposlenik Ansambla LADO, uz svog liječnika opće/obiteljske medicine i HZJZ, potrebno je kontaktirati Koordinatora za zaštitu od bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2 na e-mail ileana.jurin.bakotic@lado.hr i telefonski na broj 01/4828-472.

.

Pratite sve objave Stožera civilne zaštite, kako županijskog, tako i nacionalnog. Čuvajte sebe, pogotovo svoje starije i sve one koje spadaju u rizične skupine.

.

Poduzmite sve mjere opreza i nadajmo se da će sve ovo biti brzo iza nas.

Vaš Ansambl LADO

Partners

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković