National Folk Dance Ensemble of Croatia
74 years of activity

Odluka Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine

Odluka Stožera civilne zaštite RH od 12. studenog 2021. godine

U utorak 16. studenoga 2021. na snagu stupa Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o obveznom testiranju na virus SARS-CoV-2 dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova čiji su osnivači Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne samouprave ili Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave u njima imaju većinski udio, kao i zaposlenika trgovačkih društava koja su u većinskom vlasništvu trgovačkih društava u kojima Republika Hrvatska ili jedinice lokalne i područne samouprave imaju većinski udio.

Obvezno testiranje u državnim i javnim službama, osim za osobe koje ispunjavaju uvjet cijepljenja ili preboljenja bolesti COVID-19, uvodi se s ciljem daljnjeg povećanja zdravstvene sigurnosti građana, kao što je to ranije učinjeno u sustavu zdravstva i socijalne skrbi.

U skladu s odlukom Stožera, napominjemo da će od utorka 16. studenoga svi zaposlenici Ansambla LADO, kao i svi posjetitelji morati za ulazak u zgradu Ansambla imati EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju na COVID-19.

Partners

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković