75 years of activity

U prodaji novo videoizdanje Ansambla LADO na USB sticku

Koncert Ansambla LADO „Pokraj vode Drave" od sada se može pronaći na USB-u.

Dugoočekivano izdanje donosi dvosatnu videosnimku prvog koncerta koji je Ansambl LADO održao na modernoj pozornici Spaladium Arene u Splitu 2016. godine. Uz Ladove popularne koreografije poput Podravskih svata, Zagorskih drmešara i Šokačkog sastanka, na USB-u se nalaze i tri tada premijerno izvedene točke Ej grišće plandovišće, Kad te moji svatovi probude i Ženina voja.

Za vrhunsku produkciju snimke pobrinula se Mediteran produkcija koja je za scenu, zvuk i rasvjetu koristila najmodernije svjetske trendove i prikazala izvedbenu folklornu umjetnost u jednoj novoj dimenziji. Uz videosnimke, na USB-u se mogu pronaći i fotografije s koncerta, kao i detaljan opis svih izvedenih točaka.

„Iako redovito objavljujemo videosadržaj na našim društvenim mrežama, znamo da je posebno iskustvo držati u ruci medij na kojem se nalazi snimka. Drago mi je da smo završili posao koji je započeo moj prethodnik Krešimir Dabo, te da će naša vjerna publika napokon imati priliku pogledati snimku cijelog koncerta u svojim domovima. Nadamo se da će se osjećati kao da su u Spaladium Areni“, rekla je Ileana Jurin Bakotić, ravnateljica Ansambla LADO.

USB „Pokraj vode Drave“ u izdanju Ansambla LADO i Mast Produkcije može se pronaći na prodajnim mjestima:

Zagreb

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13;
  • Croatia Records, Gundulićeva 3;
  • Dancing Bear, Gundulićeva 7

Rijeka

  • Dallas Music Shop, Splitska 2a

Split

  • Dancing Bear, Dioklecijanova 6

USB izdanje može se naručiti i slanjem e-maila na info@mastprodukcija.hr.

Snimku koncerta moguće je preuzeti i digitalno - može naručiti slanjem e-maila na info@mastprodukcija.hr što će sigurno razveseliti sve one koji nisu u mogućnosti fizički kupiti USB, javlja Stipe Mađor Božinović iz Mast Produkcije.

Koncert „Pokraj vode Drave“ koji je priredio tadašnji umjetnički voditelj Andrija Ivančan, dio je godišnjih koncerata Ansambla LADO kojim je u studenome 2016. godine proslavio svoj 67. rođendan i posvetio ga nekadašnjem direktoru i umjetničkom voditelju dr. sc. Ivanu Ivančanu.

Trg Republike Hrvatske 6a, 10000 Zagreb, Croatia

OIB: 28251263363

MB: 3213862

Tel: +385 1 4828 472, 4828 473; Fax: +385 1 48 28 474

E-mail: lado@lado.hr

IBAN: HR6123600001101270924, Zagrebačka banka


Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." - Zvonimir Ljevaković