Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
73 godina djelovanja

Advent u Ladu - OBAVIJEST

Advent u Ladu - OBAVIJEST

EDIT:

LADO je uvrstio još jedan dodatni datum u sklopu manifestacije Advent u LADU koji se održava u sklopu Adventa u Zagrebu. Uz već popunjeni termin 18. prosinca, božićni koncert moći će se poslušati i 23. prosinca u dvorani Ansambla LADO na Trgu Republike Hrvatske 6a. Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno se prijaviti putem obrasca objavljenom na Ladovoj službenoj web stranici

Za koncerte koji će se održavati u Ladovoj dvorani bit će potrebno pokazati važeću EU digitalnu COVID potvrdu i identifikacijsku ispravu. Brzi antigenski test moći će se po cijeni od 60 kuna napraviti na punktu u prostorima Ansambla LADO. Oba koncerta su besplatna i počinju u 19 sati. Posjetitelji se mole da dođu najviše 30, a najmanje 15 minuta prije početka koncerta.

.

.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije u našoj ustanovi i mjera prevencije protiv širenja koronavirusa, Ansambl LADO prisiljen je otkazati sve koncerte čije je održavanje planirano do 13. prosinca.

Ladovi umjetnici iznimno su se veselili koncertima u sklopu programa „Adventa u Zagrebu“ kojima su Zagrepčanima i posjetiteljima glavnog grada u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba željeli približiti duh Božića uz predivne hrvatske tradicijske božićne pjesme. Unatoč pridržavanju svih epidemioloških uputa nadležnih tijela, koronavirus se uvukao u malu Ladovu obitelj i na dva tjedna nas onemogućio na druženje s našom dragom publikom.

Donosimo i dobre vijesti - uz koncert 18. prosinca planiraju se dodati novi termini koncerata koji će uskoro biti objavljeni na službenoj web stranici.

Uskoro će biti objavljeni i termini božićnih koncerata koje će LADO izvoditi u Rijeci, Sv. Ivanu Zelini, Otočcu, Šibeniku, Varaždinu i Zagrebu.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković