Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
75 godina djelovanja

Ansambl LADO otkazuje i drugi koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu

Ansambl LADO otkazuje i drugi koncert u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu

Nakon što je otkazao koncert u ponedjeljak 16. studenoga, Ansambl LADO s velikim žaljenjem otkazuje i koncert planiran za 20. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Kao javna ustanova u kulturi koja se bavi izvedbenom umjetnošću Ansambl LADO primjenjuje mjere prevencije od širenja zaraze koronavirusom čiji je prioritet zaštita zdravlja svojih umjetnika.

„Sudbinu mnogih ustanova koje se bave izvedbenim umjetnostima, a koje su zbog epidemije koronavirusom morale odgoditi ili otkazati svoje nastupe, nažalost dijeli i Ansambl LADO. Sada je najvažnije sačuvati zdravlje naših umjetnika i ostalih zaposlenika i ne ugrožavati zdravlje publike. Molimo sve za razumijevanje.“, rekla je Ileana Jurin Bakotić, ravnateljica Ansambla LADO.

Povrat za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će izvršene automatski u roku od mjesec dana.

Za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtjev za povrat novca preko web forme koja se nalazi na www.entrio.hr/refund, također u roku od mjesec dana, odnosno najkasnije do 20. prosinca ove godine.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković