Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
72 godina djelovanja

Ansambl LADO ponovno u Spaladium Areni

Ansambl LADO ponovno u Spaladium Areni

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO priprema novi kulturni spektakl u splitskoj Spaladium Areni. Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije, koncert pod sloganom Čuvajmo naše blago održat će 1. prosinca u 19 sati, a splitska publika po prvi puta uživat će u ovogodišnjem cjelovečernjem programu Ispod duba stoljetnoga. Program prikazuje neke od koreografija koje su nagrađivane kako na domaćim, tako i na inozemnim natjecateljskim festivalima, kao i koreografije koje na repertoar Ansambla prvi put donose pjesme i plesove Hrvata u Austriji, Mađarskoj te s područja uz rijeku Sutlu.

Svojim nastupima koji se sve više održavaju uz spektakularnu, inovativnu produkciju u velikim prostorima poput sportskih arena, LADO pomiče granice kulturoloških događanja i izvornost hrvatskog foklora predstavlja na potpuno novi, umjetničko-kreativni, suvremeni način.

Ulaznice za nastup mogu se kupiti online na Eventim.hr te na svim Eventimovim prodajnim mjestima.

Cijene ulaznica:

  • VIP PARTER 180,00 kn
  • PARTER 140,00 kn
  • DONJA TRIBINA 110,00 kn
  • GORNJA TRIBINA 80,00 kn

Djeca, učenici, studenti, umirovljenici i članovi KUD-ova ostvaruju pravo na stalan popust na cijenu ulaznice koja iznosi 60,00 kn.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković