Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
75 godina djelovanja

Humanitarni koncert Ansambla LADO za Autonomnu žensku kuću Zagreb pratite uživo i putem Facebooka

Humanitarni koncert Ansambla LADO za Autonomnu žensku kuću Zagreb pratite uživo i putem Facebooka

Humanitarni koncert Ansambla LADO za Autonomnu žensku kuću Zagreb, na kojem će se pridružiti i gosti Nina Kraljić i Marko Tolja, održat će se 22. rujna na Nacionalni dan borbe protiv nasilja nad ženama u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu s početkom u 19.30 sati.

Kako je zbog epidemioloških mjera ograničen broj publike u Hrvatskom narodnom kazalištu, za sve one koji neće moći prisustvovati koncertu, Ansambl LADO organizira i prijenos koncerta uživo putem svoje službene Facebook stranice.

Sva sredstva od prodaje ulaznica namijenjena su Autonomnoj ženskoj kući Zagreb koja ove godine obilježava 30 godina svoga djelovanja, a koja će utrošiti za obnovu Savjetovališta za žene koje je oštećeno u potresu u ožujku ove godine.

Putem sustava Entrio moguće je i dalje donirati sredstva za rad Autonomne ženske kuće Zagreb, a postoje i drugi načini na koji građani i tvrtke mogu pomoći radu ove organizacije. Donirati se može i direktnom uplatom na žiro račun Autonomne ženske kuće Zagreb: HR3023600001101968330 ili direktno preko internetske stranice www.azkz.net, a moguće se uključiti i u program mjesečnog prijateljstva i postati redoviti donator Autonomne ženske kuće Zagreb.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković