Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
74 godine djelovanja

Kreće novi ciklus radionica tradicijskih plesova u Ladu

Kreće novi ciklus radionica tradicijskih plesova u Ladu

Nakon što su radionice "Pogled u profesionalizam" prošle godine pobudile veliko zanimanje iskusnih folkloraša, ove godine kreće novi ciklus radionica.

Ladovi plesni voditelji solisti Sandra Sekula i Alen Šušković u prostorijama Ansambla LADO će tijekom svibnja i lipnja upoznati zainteresirane s hrvatskim tradicijskim plesovima. Radionice će obuhvatiti učenje i savladavanje plesnog reperotara Ansambla LADO, a prva radionica će se održati 12. svibnja u periodu od 10 do 13 sati.

.

Termini održavanja radionica:

• 12., 19. i 26. svibnja

• 9. i 16. lipnja

u periodu od 10 do 13 sati

.

Mjesto održavanja: Dvorana Ansambla LADO, Trg Republike Hrvatske 6a

.

Cijena:

• za svih 5 dolazaka: 300,00 kn

• za pojedinačne dolaske: 70,00 kn

.

Ispunjenu prijavnicu potrebno je poslati e-mailom na adresu administrator@lado.hr najkasnije do 10. svibnja 2018. godine. U prijavi je potrebno navesti:

  1. Ime I prezime
  2. E-mail adresu
  3. Broj telefona
  4. Godina rođenja
  5. Koliko dugo se bavite plesanjem i pjevanjem hrvatskih tradicijskih plesova i pjesama? Gdje ste stjecali iskustvo?

.

O voditeljima:

Sandra Sekula i Alen Šušković dugogodišnji su solisti Ansambla LADO koji svojim radom neprestano šire i čuvaju autentičnost narodnog izričaja hrvatskih narodnih plesova, običaja i glazbe. Iskustvo su stjecali i aktivnim sudjelovanjem u amaterizmu te sudjeluju u radu mnogih amaterskih folklornih društava. S Ladom su proputovali gotovo cijeli svijet, održavali brojne radionice i seminare folklornih plesova u zemlji i inozemstvu.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković