Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
75 godina djelovanja

Otkazan večerašnji koncert Ansambla LADO u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu

Otkazan večerašnji koncert Ansambla LADO u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu

Zbog bolesti umjetnika, Ansambl LADO otkazuje već pripremljeni godišnji koncert koji je bio na rasporedu danas 16. studenoga, u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Godišnji koncerti kojima Ansambl LADO ove godine obilježava 71. obljetnicu svog djelovanja na rasporedu su još i 20. studenoga u Hrvatskom narodnom kazalitštu u Zagrebu i 24. studenoga u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

„Koncerti 20. i 24. studenoga nisu otkazani, nadamo se da će se realizirati te da ćemo i ove godine proslaviti rođendan Ansambla LADO uz našu publiku kao i sedam desetljeća do sada. Godina iza nas bila je vrlo izazovna i želim pohvaliti sve naše umjetnike na disciplini i profesionalnosti koju su pokazali kako u svom radu, tako i u privatnom životu. Našu dragu publiku molimo za razumijevanje. Pratite naše web stranice na kojima ćemo objavljivati sve novosti o koncertima.“, rekla je Ileana Jurin Bakotić, ravnateljica Ansambla LADO.

Povrat novca za večerašnji koncert za ulaznice kupljene karticom online preko www.entrio.hr bit će izvršene automatski u roku od mjesec dana. Za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtjev za povrat novca preko web forme koja se nalazi na ENTRIO također u roku od mjesec dana, odnosno najkasnije do 16. prosinca ove godine.

Sve informacije o nadolazećim koncertima i eventualnim promjenama bit će objavljene na službenoj web stranici www.lado.hr kao i na društvenim mrežama Ansambla.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković