Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske
72 godina djelovanja

Superbrand LADO

Superbrand LADO

LADO nosi Superbrands oznaku 2016/17.

Superbrands priznanje izaslanstvu Lada dodijelile su 6. travnja u prostoru PreZento Lea Brezar, CEO Dhar medie i Superbrands Hrvatska i Slovenija i Vesna Sekalec, direktorica Superbrands projekta za Hrvatsku i Sloveniju.

”I ove godine odabrali smo 300 brendova u 25 kategorija koji zasluženo ulaze u sam vrh. 27 brendova odlučilo je svoju tržišnu komunikaciju dodatno oplemeniti znakom kvalitete na području brendiranja – znakom Superbrands 2016/2017. Vjerujemo da će ti brendovi ponosno nositi znak Superbrands i njime se dodatno istaknuti u obilju tržišne ponude jer znak Superbrands plijeni pažnju kupca upravo kao i kvaliteta, puzdanost, različitost i emotivni učinak koji iza njega stoje. Čestitam na dobroj odluci, odluci da se istaknete kao najbolji. ”– izjavila je Vesna Sekalec prilikom dodjele priznanja.

Valja spomenuti kako su glavne karakteristike za ocjenjivanje brendova bile kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak; glavni faktori koji diferenciraju brend i njegovu snagu na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju.

Uz LADO, Superbrands oznaku nose i Cinestar, City Center One, Crodux, Dalmare, Dietpharm, Edward Bernays, Experta, Galeb, Grad Lošinj, Index.hr, Interspar, Končar, Lider, Links, Mlinar, Oryx Rent a car, Plodine, Polleo sport, Poslovni savjetnik, Pula Film Festival, Renesansni festival Koprivnica, Rowenta, Specijalna bolnica Sv. Katarina, UNIQA osiguranje, Večernji list, Žena.hr kojima čestitamo.

Partneri

"Folklor je kao i livada, puna raznobojnog poljskog cvijeća, ništa u njem nije isto, uvijek je sve novo, uvijek je malo drugačije i još ljepše..." Zvonimir Ljevaković